Wij ondernemen met u mee

Wie kiest voor Hutten Metaal Staalbouw ervaart al snel de korte lijnen van ons bedrijf. Tijd is geld en daarom zoeken we met u mee naar duurzame oplossingen voor de meest gunstige prijs.

Wij werken met interne projectteams bestaande uit:

  • calculator
  • projectleider
  • engineer
  • montageleider

Het voordeel van onze werkwijze is dat er gedurende de uitvoering van het project één vast aanspreekpunt is voor onze opdrachtgever. Dit betekent korte lijnen wat de continuïteit van het project verzekert.

Wanneer uw aanvraag bij ons binnen is, gaat onze calculatie-afdeling voor u aan het rekenen om een scherpe offerte voor u te maken. Wanneer de prijsopgave akkoord is, gaan de engineers met uw project aan de slag. Zij werken met Tekla Structures, een uiterst nauwkeurig en efficiënt 3D-tekensysteem. Dit systeem is speciaal ontworpen voor een snelle en accurate werkplaatsvoorbereiding met volledige vrijheid in vormgeving. Zo kunnen we een ontwerp maken dat exact voldoet aan uw wensen, eisen en behoeften.

Als de tekeningen gereed zijn, gaat onze productie aan de slag. Ons machinepark omvat een groot aantal computergestuurde machines, waaronder geavanceerde boorzaagstraten voor profielstaal, ponsknipmachines en een snijmachine. Alle machines zijn gekoppeld aan ons werkvoorbereidingspakket, zodat wij indien gevraagd 100% traceerbaarheid kunnen garanderen.

Hutten Metaal Staalbouw is in het bezit van alle benodigde certificaten om de kwaliteit te kunnen en mogen leveren waar wij voor staan. Zo zijn wij in het bezit van het NEN-EN 1090 certificaat om onze constructies te leveren tot en met uitvoeringsklasse EXC3. Om te komen tot een hoogwaardig eindproduct staat er een ervaren team van vakbekwame constructiebankwerkers en lassers klaar.

Als de productie gereed is, regelen wij het transport naar uw bouwproject. De projectleider zorgt voor een duidelijke communicatie met de opdrachtgever en vertaalt eventuele wijzigingen naar de montageteams van Hutten Metaal Staalbouw. Onze montageteams dragen niet alleen zorg voor een accuraat verloop van de montage van staalconstructies, maar ook voor een veilige manier van monteren. Hutten Metaal Staalbouw heeft een VCA** certificering.