Wat doen wij

Wij ondernemen met u mee
Wie kiest voor Hutten Metaal Staalbouw ervaart al snel de korte lijnen van ons bedrijf. Tijd is geld en daarom zoeken we met u mee naar duurzame oplossingen voor de meest gunstige prijs. We werken met vaste aanspreekpartners per project. Uw contactpersoon onderneemt met u mee en streeft net als u naar een resultaat, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.

checklist

Calculeren en tekenen

Wanneer uw aanvraag bij ons binnen is, gaat onze calculatie-afdeling voor u aan het rekenen om een scherpe offerte voor u te maken. Wanneer de prijsopgave akkoord is, gaan de engineers met uw project aan de slag. Zij werken met Tekla Structures, een uiterst nauwkeurig en efficiënt 3D-tekensysteem. Dit systeem is speciaal ontworpen voor een snelle en accurate werkplaatsvoorbereiding met volledige vrijheid in vormgeving. Zo kunnen we een ontwerp maken dat exact voldoet aan uw wensen, eisen en behoeften.

_DSF0133

Optimalisatie staalconstructies

Wij kunnen een efficiënter ontwerp aanbieden waardoor minder materiaal nodig is. Hierdoor verduurzamen wij projecten en drukken de kosten.

_DSF0381

Productie

Als de tekeningen gereed zijn, gaat onze productie aan de slag. Ons machinepark omvat een groot aantal computergestuurde machines, waaronder geavanceerde boorzaagstraten voor profielstaal, ponsknipmachines en een snijmachine. Alle machines zijn gekoppeld aan ons werkvoorbereidingspakket, zodat wij indien gevraagd 100% traceerbaarheid kunnen garanderen.

_DSF0182

Hoge laskwaliteit

Hutten Metaal Staalbouw is in het bezit van alle benodigde certificaten om de kwaliteit te kunnen en mogen leveren waar wij voor staan. Zo zijn wij in het bezit van het NEN-EN 1090 certificaat om onze constructies te leveren tot en met uitvoeringsklasse EXC3. Om te komen tot een hoogwaardig eindproduct staat er een ervaren team van vakbekwame constructiebankwerkers en lassers klaar.

_DSC8225

Montage

Als de productie gereed is, regelen wij het transport naar uw bouwproject. De projectleider zorgt voor een duidelijke communicatie met de opdrachtgever en vertaalt eventuele wijzigingen naar de montageteams van Hutten Metaal Staalbouw. Onze montageteams dragen niet alleen zorg voor een accuraat verloop van de montage van staalconstructies, maar ook voor een veilige manier van monteren. Hutten Metaal Staalbouw heeft een VCA** certificering.