?>
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=iqw21_Vuf_8
Bedrijfsfilm Hutten Metaal Staalbouw

Over Ons

Hutten Metaal Staalbouw, opgericht in 1974, is een familiebedrijf gespecialiseerd in complexe staalbouwconstructies. Vanuit onze standplaats in Hardenberg beschikken wij over een productiecapaciteit van 20.000 ton staal per jaar en een productieoppervlak van 14.600 m².

Klant centraal

Wij stellen onze klant centraal. Wij denken met u mee vanaf de eerste kennismaking en zoeken naar innovatieve, ‘slimme’ oplossingen die voor u het meest prijsgunstig zijn. Ontzorgen is voor ons overleggen. Dus zorgen we voor korte lijnen en vaste aanspreekpartners tijdens een project. Wij doen wat we beloven en begrijpen wat nodig is om uw project tot een goed einde te brengen. 

Kwaliteit

Wij zijn ons er van bewust dat ieder product vraagt om kwaliteit. Naast onze jarenlange ervaring, zijn we gecertificeerd volgens de geldende normen NEN-EN 1090, ISO-9001, ISO-14001 en VCA**. Alle certificaten vindt u op deze site. Met ons werkt u dus volgens de wet.

Medewerkers

Wij weten al lang dat onze medewerkers het kapitaal van onze onderneming vormen. Opleiding en training zorgen er daarnaast voor dat we hun kennis en vaardigheden optimaal kunnen inzetten.