?>

Even voorstellen........ Ronnie de Vries

23 maart 2016

Per 1 januari 2016 ben ik in dienst als lascoördinator/KVGM-manager bij Hutten Metaal Staalbouw B.V. Binnen deze functie ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteit binnen het bedrijf. Ik heb een technische achtergrond en ben in het bezit van een IWS-diploma (International Welding Specialist).

Als kwaliteitsman vind ik het een uitdaging om de kwaliteit van Hutten Metaal naar een nog hoger niveau te tillen en, heel belangrijk, te behouden. VCA, NEN-1090 en ISO 9001 zijn allen onderwerpen die mij aanspreken en die in het bedrijfsleven steeds belangrijker worden.
Hutten Metaal Staalbouw B.V. ziet het belang in van goede kwaliteit in en wil zich inzetten om dit te blijven realiseren. Ik hoop samen met Hutten Metaal Staalbouw B.V. en haar klanten een mooie toekomst tegemoet te gaan met prachtige projecten en samen voor de hoogst mogelijke kwaliteit te gaan!

In het kort nog iets over mezelf. Ik ben woonachtig in het Drentse Klazienaveen samen met vrouw en kind. In mijn vrije vind ik het leuk om er op uit te trekken met de motorfiets, lekker uit eten gaan of met mijn gezin naar de kust te gaan.