?>

Werkwijze

Engineering

De Cad/Cam aangestuurde productie bij Hutten Metaal Staalbouw wordt in goede banen geleid door Tekla Structures, een uiterst nauwkeurig en efficiënt 3D-tekensysteem speciaal ontworpen voor een snelle en accurate werkplaats-
voorbereiding. Via dit systeem worden onze boorzaagstraten en ponsknipmachines online aangestuurd. De voordelen hiervan zijn: minder kans op fouten en aanzienlijk kortere productietijden. 

Machinepark

Ons machinepark omvat een groot aantal computergestuurde machines, waaronder geavanceerde boorzaagstraten voor profielstaal. Ponsknipmachines en een snijmachine met bed van 2.500 x 21.000 mm voor het fabriceren van kop- en voetplaten. Al deze machines zijn gekoppeld aan ons werkvoorbereidingspakket, zodat wij indien gevraagd 100% traceerbaarheid kunnen garanderen.

Hoge laskwaliteit

Hutten Metaal Staalbouw is in het bezit van alle benodigde certificaten om de kwaliteit te kunnen en mogen leveren waar wij voor staan. Zo zijn wij in het bezit van het NEN-EN 1090 certificaat om onze constructies te leveren tot en met uitvoeringsklasse EXC3. Om te komen tot een hoogwaardig eindproduct staat een ervaren team van vakbekwame constructiebankwerkers en lassers klaar.