?>

Vakantiegroet

24 juli 2018

Beste relatie,

Voor velen onder ons is de tijd aangebroken om op vakantie te gaan. Ook ons bedrijf sluit haar deuren drie weken in de bouwvak.

Terugblik
De afgelopen maanden zijn goed verlopen voor ons bedrijf; we hebben veel werk verricht. Wat opvalt, is dat er steeds meer wordt gevraagd van onze flexibele organisatie. Met name snel inspelen op uitdagingen.

Ons kapitaal
Waar we echter het meest trots op zijn, is ons personeel. Harde werkers en een gezellige club mensen. Er is bijna geen verloop en dat hoor je ook wel eens anders. Samen met deze groep mannen en vrouwen realiseren wij onze mooie, grote en uitdagende projecten!

Onlangs bezochten we met elkaar de Zwarte Cross; een dag lang feest, muziek en cross. Ook nieuw, is dat er wekelijks wordt gekookt voor ons voltallige personeel. Elke week staat er weer iets anders op het menu. 97% van ons bedrijf bestaat uit mannen en de liefde van de man gaat nu eenmaal door de maag :-)

De periode na de vakantie lijkt ook goed. Er staat ons niets in de weg om er een mooi jaar van te maken. Wij wensen al onze relaties en personeel een fijne, zonnige vakantie toe!

Met vriendelijke groet,
Managementteam Hutten Metaal Staalbouw BV

 

 

 

 

 
P.S. Vanaf vrijdagmiddag 3 augustus t/m vrijdag 24 augustus zijn wij gesloten. Voor noodgevallen kunt u in deze periode contact opnemen met Herbert Mazenier, 06-11343920.